1
Egy nagy tálban keverjük össze a kekszmorzsát és a cukrot. Adjuk hozzá a vajat, és keverjük jól össze. Egyenletesen nyomkodjuk a tepsi aljára. Vízfürdő segítségével olvaszd meg a BAM rubin csokoládét. Tegyük az olvasztott csokoládét egy tálba, és keverjük hozzá a krémsajtot. Keverje addig, amíg a hozzávalók össze nem keverednek. Adjuk hozzá az édesített sűrített tejet, és keverjük simára.
2
Egy kis lábosban keverjük össze a vizet és a zselatint. Tegyük a keveréket közepesen alacsony hőfokra, és melegítsük, amíg a zselatin felolvad. Keverjük az olvadt zselatint a krémsajtos keverékhez. Verjük fel a tejszínhabot, és adjuk hozzá a csokoládé és a krémsajt keverékéhez. Csak addig keverjük, amíg a hozzávalók összeállnak. Most adjuk hozzá a rózsaszín színezéket (opcionális). Öntse a keveréket a kekszes alapra, és tegye a hűtőbe, hogy megdermedjen, kb. 4 órára vagy egy éjszakára. Díszítsük fel tetszés szerint, és tálaljuk.