A BAM csokoládé

Sütési Segédletek

Ajándékok

FIT termékek

BAM nagykövetek

Termékek működés közben

Kenhető krémek és feltétek

Csokimániásoknak

Keresési javaslatok

Sajtos torta csokoládéval rubin

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Előkészítési idő: 25 min
  • Nehézség:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Összetevők száma: 10
sajtos torta csokoládéval rubin

A no-bakerubycsokoládé sajttorta rubin csokoládéval készült, ami egy meglehetősen új innováció az édességek világában! Az alapot enyhén rózsaszínű kakaóbab adja, amely természetes rózsaszínű csokoládét eredményez enyhe piros bogyós gyümölcsök ízével.a rubin csokoládé ízét leginkább úgy lehet leírni, mint egy könnyű csokoládét, amely a fehér csokoládéra emlékeztet, de a piros bogyós gyümölcsök ízének köszönhetően enyhe savanykás jegyekkel.

Ha BAM termékeket vásárol, aRECEPT kóddal10% kedvezményt kaphat a teljes vásárlásra.

A Ruby csokoládé desszertek feltétjeként vagy nagyszerű mousse elkészítéséhez is jól használható . Ezúttal egy sütés nélküli sajttortát készítettünk rubin csokoládéval.

BAMCsokolade.hu - A legédesebb online bolt kiváló minőségű sütőipari termékekkel. A BAM termékek mindenkinek szólnak, aki szeret kiváló minőségű alapanyagokból és kifinomult ízekkel alkotni, akár a saját otthoni konyhájában is.

Összetevők:

a süteményalaphoz:

  • 255 g kekszmorzsa
  • 1 evőkanál cukor
  • 6 evőkanál olvasztott, sótlan vaj

a sajttortatöltelékhez:

  • 340 g BAM rubin csokoládé
  • 450 g krémsajt
  • 300 g sűrített tej
  • 240 ml tejszínhab
  • 7 g zselatinpor
  • 120 ml hideg víz
  • Rózsaszín festék (opcionális)

Utasítások:

előkészítési eljárás:

1
Egy nagy tálban keverjük össze a kekszmorzsát és a cukrot. Adjuk hozzá a vajat, és keverjük jól össze. Egyenletesen nyomkodjuk a tepsi aljára. Vízfürdő segítségével olvaszd meg a BAM rubin csokoládét. Tegyük az olvasztott csokoládét egy tálba, és keverjük hozzá a krémsajtot. Keverje addig, amíg a hozzávalók össze nem keverednek. Adjuk hozzá az édesített sűrített tejet, és keverjük simára.
2
Egy kis lábosban keverjük össze a vizet és a zselatint. Tegyük a keveréket közepesen alacsony hőfokra, és melegítsük, amíg a zselatin felolvad. Keverjük az olvadt zselatint a krémsajtos keverékhez. Verjük fel a tejszínhabot, és adjuk hozzá a csokoládé és a krémsajt keverékéhez. Csak addig keverjük, amíg a hozzávalók összeállnak. Most adjuk hozzá a rózsaszín színezéket (opcionális). Öntse a keveréket a kekszes alapra, és tegye a hűtőbe, hogy megdermedjen, kb. 4 órára vagy egy éjszakára. Díszítsük fel tetszés szerint, és tálaljuk.
Érdekelheti Önt
Érdekelheti Önt
Érdekelheti Önt
Érdekelheti Önt
Érdekelheti Önt
Érdekelheti Önt

Felfedezte már a BAM You Tube csatornánkat?

Útmutató a tökéletes csokoládéélményhez.

Fedezzen fel exkluzív recepteket és szakértői tanácsokat ingyenes csokoládé e-magazinunkban.
Útmutató a tökéletes csokoládéélményhez.
Hírek
Receptek
Hírek
Hírek
Receptek
Hírek