100% biztonságos online fizetés
A BAM Zabkása, almás pite egy ízletes zabpehely, amely a nagymama almás pitéjének autentikus ízét idézi, amitől összefut a nyál. A klasszikus desszert és a rendkívül tápláló fehérje tökéletes keveréke. Az almás pite ízű fehérjés zabpehely egészséges étel minden sportosan aktív ember számára, aki szeret egészségesen nassolni.
A BAM fit kollekció a legjobb minőségű és ízű, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmazza. A BAM termékeket úgy tervezték, hogy otthon is kiváló ételeket készíthessen, fenomenális megjelenéssel és kivételes ízzel. A BAM kollekcióban megtalálható a fehérje BAM zabpehely, egy almás pite is.
A BAM Zabkása, almás pite (60 g) a frissen sült almás pite és a zab ízének fúziója. Alapvető fehérjével és rostokkal táplálja a szervezetet. Minden egyes kanál a tápláló zab, az édes almadarabok és az aromás fűszerek harmonikus keveréke, amely felébreszti az érzékeket. Kezdje táplálóan a napját. A BAM Zabpehely almás pitével energiával tölti fel Önt, hogy nagyszerűen induljon a nap. Ez az egészséges összetevőkkel teli reggeli nemcsak ízletes, hanem támogatja az aktív életmódot is. Fogyaszthatja déli nassolnivalóként, vacsoraként vagy edzés utáni étkezésként is.
A BAM Zabkása, almás pite (60 g ) olyan aktív emberek számára készült, akik egészséges és tápláló módon szeretnék élvezni a gazdag ízeket, táplálni a szervezetüket alapvető fehérjékkel és bűntudatmentes nassolnivalót fogyasztani.
Zabpehely 56,9%, tejsavófehérje koncentrátum 29,8%, kukoricakeményítő, módosított kukoricakeményítő, fagyasztva szárított alma 1%, aroma, fahéj, só, vitamin komplex (C, E, B1, B2, B5, B6, B9, B12, niacin, biotin), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, édesítőszer (szukralóz).
Nyomokban szóját, dióféléket és tojást tartalmazhat.
Tegye a zacskó tartalmát egy kis gabonatálba, és öntsön rá 130 ml forró vizet. Keverje jól össze, hagyja 3-5 percig lágyulni, és élvezze!
BAM tipp: A még jobb íz érdekében adhat hozzá BAM fehérje kenőcsöt vagy gyümölcslekvárt is. Ne felejtsen el friss gyümölcsöt hozzáadni.