A BAM sütési kiegészítők a megfelelő választás mindazok számára, akik a csokoládés alkotásaikat a következő szintre szeretnék emelni. Kiegészítők és hozzávalók széles választéka várja, hogy desszertjeit még finomabbá és csábítóbbá tegye! A lenyűgöző vaníliapasztától kezdve a prémium sütőolajokon és édes fűszereken át a kakaóporig és a fagyasztva szárított gyümölcsökig minden megtalálható nálunk, amire édes alkotásaihoz szüksége lehet.
Mielőtt belevágna a sütésbe, adunk három csokoládés tippet a cukrászsütéshez.
1. tipp: Az édességkészítés elképzelhetetlen főzőcsokoládé, vagyis étcsokoládé nélkül.
Tipp 2: A tejcsokoládéban lévő cukor miatt nagyon óvatosnak kell lenned a melegítésnél, mert nagyon gyorsan megéghet. Legegyszerűbben olyan receptekben használható, ahol nincs sütés, például már megsütött desszertek feltétjeként vagy desszertek töltelékeként.
Tipp 3: A fehér csokoládét nem szabad étcsokoládé vagy étcsokoládé helyett használni a receptekben, mivel érzékenyebb a hőre, és gyorsabban megég.
TOP 5 sütőipari termék: